Alle DAO udleveringssteder – få overblikket

Find dine nærmeste DAO udleveringssteder

DAO er lig med fleksibel og billig levering – året rundt. Og med de mange DAO udleveringssteder, der ligger strøet udover hele landet, har det aldrig været lettere at modtage pakker. DAO har hele 1.200 udleveringssteder i Danmark – og der er helt sikkert mindst ét i nærheden af dig.

Du kan nemt og bekvemt bestille til og afhente dine pakker med DAO udleveringssteder, når det passer dig. Det betyder, at du slipper for at vente utålmodigt på posten. I stedet kan du hente din pakke hvor og hvornår, der passer dig.

Herunder får du det forkromede overblik over alle DAO udleveringssteder – inklusive adresser og åbningstider. Så kan du altid finde et udleveringssted, der matcher dig. Smart, ikke?

Find det perfekte DAO udleveringssted i dit område:

Sådan bruger du søgefunktionen

Når du skal modtage eller sende en pakke, er der ingen grund til at gøre det mere besværligt, end det behøver at være. Derfor har vi sørget for, at du nemt og hurtigt kan få overblikket over alle DAO udleveringssteder tæt på dig, uanset hvor i landet du er.

Sådan gør du:

  • Start med at vælge dit foretrukne fragtfirma – fx DAO. Så er det nemlig kun DAO udleveringssteder, der toner frem på skærmen.
  • Vælg herefter land, og skriv postnummeret ind for det område, du søger i.
  • Vælg mellem indlevering og udlevering – det er nemlig ikke alle udleveringssteder, der også er indleveringssteder.
  • Nu trykker du på søg – og så kan du gå på opdagelse i kortet og få overblikket over både adresser og åbningstider for de DAO udleveringssteder, der er i dit område.

3 fordele ved at bruge DAO udleveringssteder

1.    Det er nemt at hente din pakke

Du kan følge din pakkes rejse undervejs, og så snart den er landet hos dit valgte udleveringssted, får du besked om, at pakken er klar til afhentning.

Og så skal du bare trisse ned til dit valgte DAO udleveringssted, oplyse dit pakkenummer og udleveringsskode – og så får du din pakke i hænderne. Du behøver altså ikke engang at hive ID som kørekort eller pas frem.

2.    Du kan vælge mellem et hav af udleveringssteder

DAO har mere end 1.200 udleveringssteder spredt udover hele landet, og det er din garanti for, at der altid er et udleveringssted, der passer dig.

Og så bestemmer du jo helt selv, om det udleveringssted skal være tæt på hjemmet, arbejdet eller noget helt tredje.

3.    Det er lige så fleksibelt, som du har brug for

Du vælger selv dit udleveringssted – har du eksempelvis lange dage på job, kan du vælge et DAO udleveringssted med de åbningstider, der passer ind i dit skema.

Og så kan du ovenikøbet hente din pakke, den dag, det passer dig. Det er altid god stil at hente din pakke, så snart du kan – men har du først tid dagen efter, henter du selvfølgelig bare din pakke dér.

Der er (næsten) altid et DAO udleveringssted nær dig

Dao udleveringsssted

DAO er vokset med raketfart i løbet af de sidste år, og det forstår vi egentlig godt – for de tilbyder fleksibel levering til en pris, der bestemt ikke får dig til at rynke på næsen.

Og så er de samtidig eksperter i at gøre det nemt at sende pakker. For uanset om du skal sende eller hente en pakke, er alle unødvendige trin skrællet væk – og det betyder i bund og grund, at du får en enkel og stabil løsning, der gør hverdagen lidt nemmere.