Find et GLS udleveringssted i dit område

Dine nærmeste GLS udleveringssteder

Skal du sende eller modtage en pakke? Så er det rart lige at vide, hvilke muligheder du har, når det kommer til afhentning. Skal du modtage en pakke, der sendes via GLS? Så er du landet det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig sørget for, at du altid kan få det forkromede overblik over alle GLS udleveringssteder i nærheden af dig.

Så bliver det endnu nemmere, næste gang du skal bestille, sende eller modtage en pakke, der er sendt med GLS.

Og bare rolig – GLS har udleveringssteder i alle afkroge af Danmark, så der er garanteret et udleveringssted, der matcher med dig og dine behov.

Brug søgefunktionen: Find et GLS udleveringssted nær dig

Sådan foregår det, når du skal hente en pakke hos et GLS udleveringssted

Vil du gerne gøre det nemt for dine modtagere – eller dig selv, hvis du skal modtage en pakke? Så er det værd at overveje GLS. Her får du nemlig en fleksibel løsning, der garanterer, at pakken når frem (næsten) på rekordtid.

Det er både nemt for dig som afsender – og dig, der modtager, når du bruger GLS udleveringssteder.

Trin for trin: Sådan fungerer GLS udleveringssteder:

  1. Først bruger du selvfølgelig vores smarte søgemaskine til at finde det helt rette GLS udleveringssted. På den måde kan du nemt finde det, der passer dig bedst – både med adresser, åbningstider og tilgængelighed. Der er mere end 1.500 at vælge mellem – så mon ikke, du hurtigt finder det rette.
  1. Herefter vælger du det udleveringssted, din pakke skal sendes til, der hvor du fx bestiller din pakke eller køber dit pakkelabel.  
  1. GLS tilbyder tracking, og derfor kan du løbende følge med i, hvor din pakke er. Det betyder, at du altid har en idé om, hvor langt din pakke er på sin rejse mod dig.
  1. Når pakken er ankommet på dit valgte GLS udleveringssted, får du enten en sms eller en e-mail om, at nu kan du hente din pakke.
  2. Så trisser du ned til dit valgte udleveringssted, når det passer dig, viser din sms, e-mail eller siger koden selv, flasher dit ID og tager glad din pakke med hjem under armen.

Og så simpelt kan det gøres. GLS tilbyder hurtig levering, så du kan også være sikker på, at du ikke skal vente længe. Og så henter du sådan set bare din GLS pakke, når det passer dig.

GLS udleveringssteder: Sikkert, fleksibelt og med et serviceniveau, der ikke er til at kimse ad

Med mere end 1.100 udleveringssteder fordelt ud over hele landet, kræver det selvfølgelig sit firma at holde hjulene i gang. Men den opgave er GLS heldigvis mere end rustet til at løse.

GLS har massevis af biler på vejene, så du er sikker på at, at din pakke kommer frem til dig både hurtigt og sikkert.

Spar dig selv for besværet – brug GLS udleveringssteder

Har du som virksomhed brug for en stabil pakkeleverings-service? Så er det i den grad værd at kigge til GLS.

Det er nemlig både smart for dig og dine modtagere – og selvom GLS udleveringssteder virker som ren luksus for dine modtagere, er det faktisk også billigere end levering til døren. Simpelthen fordi der er færre stop på ruten. Det giver mening for dig, og det giver mening for din modtager.