PostNord udleveringssteder

PostNord udleveringssteder: Få overblikket her

Når du bestiller en pakke på nettet, eller du som virksomhed skal finde den helt idéelle fragtløsning (der giver mening på bundlinjen og glade kunder) er det oplagt at kigge på PostNord.

For selvom PostNord efterhånden har nogle år på bagen, kan man ikke sige, de er bagud, når det kommer til udlevering af pakker.

I dag kan du nemlig nemt og bekvemt bestille din pakke til lige præcis det udleveringssted, der passer dig – og der er altså mere end 2000 PostNord udleveringssteder (inklusiv 650 pakkebokse) fordelt i hele landet. Så mon ikke, der også er en lige rundt om hjørnet for dig.

Find dine nærmeste PostNord udleveringssteder, adresser og åbningstider:

Så nemt er det at bruge PostNords udleveringssteder

Uanset om du skal sende eller modtage en pakke, kan du spare dig selv for en hel del besvær ved at udnytte PostNords fleksible udleveringssteder.

Når du vælger levringsadresse, vælger du bare dit nærmeste udleveringssted frem for privat adresse. Herefter kan du følge med i pakkens rejse, lige indtil den lander i præcis det PostNord udleveringssted, som du har valgt.

Nu kan du hente pakke, når du har tid – uden at stå i kø, vente utålmodigt på, at posten kigger forbi eller få grå hår over, at posten har været der med en seddel i postkassen og ikke din pakke.

For når du bestiller til dit nærmeste udleveringssted, møder du bare op med den e-mail eller sms, du har fået – og før du ved af det, har du din pakke i hænderne.

5 fordele ved at bruge PostNords udleveringssteder:

  1. Du kan hente din pakke, når det passer dig – mange PostNord udleveringssteder har åbningstider, der kan passe i de fleste kalender
  2. Du slipper for at vente utålmodigt på posten – du får besked, når din pakke er klar til afhentning. Og så kan du hente den, når det passer dig.
  3. Du kan vælge mellem et hav af udleveringssteder. Er du på ferie, når du modtager din pakke? Eller vil du hellere have den leveret tæt på dit arbejde? Intet problem – du vælger nemlig selv dit PostNord udleveringssted.
  4. Der er altid et udleveringssted tæt på dig – PostNord har både udleveringssteder og pakkebokse spredt udover hele landet. Også tæt på dig.
  5. Du får lynhurtigt levering. PostNord er ikke længere en sneglefarm – i stedet får du oftest din pakke i løbet af 1-2 hverdage. Og så til en pris, der i den grad giver mening.

PostNord udleveringssteder – en løsning, der giver mening både for forbruger og forhandler

PostNord udleveringssteder er smart for modtageren – og det betyder, at det også er smart for dig som forhandler. Uanset om du driver en webshop eller ofte sender pakker i din virksomhed, har du brug for en stabil leveringsløsning, der gør kunderne glade og som samtidig giver mening i dit budget.

Og her er det altså værd at se nærmere på PostNords løsninger – de er fleksible, serviceniveauet er højt, prisen er til at forholde sig til og de har adresser og udleveringssteder spredt ud over alle afkroge af Danmark.

Gør det nemt for dig selv: Find dit nærmeste PostNord udleveringssted og slip for besværet

Her på siden kan du altid nemt og bekvemt får det forkromede overblik over alle PostNords udleveringssteder, åbningstider og adresser. Det betyder, at du hurtigt kan vælge det helt rette udleveringssted, næste gang du klikker en pakke hjem eller skal gøre det nemt for modtageren at få