Find alle UPS udleveringssteder her

UPS udleveringssteder – gør det nemt for dig selv og få overblikket

Du kan gøre livet lidt lettere for dig selv ved at udnytte de mange muligheder for levering, som UPS stiller til rådighed. Og der, hvor du virkelig får en fleksibel løsning, er med UPS udleveringssteder.

Her kan du nemlig nemt og bekvemt få din pakke tilsendt til en pris, der giver mening – og så kan du hente den, når det passer dig.

UPS har udleveringssteder over hele landet, og der er garanteret også et udleveringssted nær dig, der matcher dine krav til både adresser og åbningstider.

Brug søgefunktionen og find dit nærmeste UPS udleveringssted

Sådan bruger du søgefunktionen til at få overblikket:

Når du skal sende en pakke, eller måske pønser på at tilføje UPS som leveringsmulighed, er det meget rart at vide, hvor i landet, UPS har udleveringssteder. Og lad os bare være ærlige: Dem har de en hel del af.

Du kan altid bruge vores søgefunktion til at få overblikket over de udleveringssteder, der er nær dig.

Sådan gør du:

  • Vælg din foretrukne leverandør – i dette tilfælde kan du fx vælge UPS. Så ser du nemlig kun adresser og åbningstider for UPS udleveringssteder.
  • Vælg land og skriv dit postnummer – så er du sikker på, du kun får relevante forslag.
  • Herefter vælger du mellem indlevering og udlevering. Det er nemlig ikke alle steder, hvor du kan gøre begge dele.
  • Tryk på søg og gå på opdagelse i kortet. Her kan du nemt navigere rundt i området, zoome ind og ud, så du kan se præcis, hvilke udleveringssteder der er nær dig. Du kan selvfølgelig også se adresser og åbningstider.

Brug den smarte søgefunktion, når du mangler overblikket – du kan bruge den uanset, hvor i landet du er, så du altid ved præcis, hvor der er et UPS udleveringssted nær dig.

UPS udleveringssteder: Når det skal være nemt både at sende og modtage

Med UPS udleveringssteder er det let som en leg både at sende og modtage pakker – og det er uanset, om du modtager eller sender som privatperson eller virksomhed.

Når du bruger UPS udleveringssteder, får du:

  • Den bedste pris på din forsendelse. Når du vælger et udleveringssted frem for lige til døren, mindsker du slet og ret arbejds- og kørselsmængden. Og det betyder, at UPS kan presse deres priser endnu længere ned.
  • En fleksibel løsning, der gør det nemt for dig at hente og sende dine pakker, som det passer dig.
  • Hurtig forsendelse – du skal sjældent vente længe på dine pakker, når du vælger at bruge et UPS udleveringssted.

UPS sørger for hurtig og fleksibel levering – og når du vælger forsendelse til et udleveringssted, får du en fleksibel og billig løsning, der bare giver mening.